Welke burn-out heeft crashmodus?

Naast races introduceerde burn-out 2 de kenmerkende Crash-modus van de serie, waarin spelers een auto in een tableau van andere auto's en objecten zouden rijden om zoveel mogelijk schade aan te richten. Burnout 2 was een goed startpunt, Burnout 3 voegde crashbreaker en impacttijd toe, wat een gameplay-element toevoegde na de eerste crash. Het klinkt ook veel als het laatste project van studio Three Fields Entertainment, Dangerous Golf. Maar hier stuiter je auto's rond een testfaciliteit en probeer je zoveel mogelijk vernietiging te veroorzaken, versus grote schade aan te richten aan benzinestations en keukens met een chipping wig en Golf's vuurbomgolfballen.

Voer een geldig e-mailadres in. Crash-modus was echter nergens te bekennen in de open wereld racegame Burnout Paradise. Danger Zone is het volgende project van de medeoprichters van de studio die de Burnout-franchise heeft gemaakt, en het is een game gebaseerd op de geliefde Crash Mode in die serie, kondigde ontwikkelaar Three Fields Entertainment vandaag aan. In eerdere Burnout-games was de Crash-modus een modus waarin spelers speciale scenario's kregen om de grootste crash te veroorzaken.

World Tour-modus is de belangrijkste singleplayer-modus waarin Crash Events toegankelijk zijn, zodat je Crash-dollars kunt verdienen om records te vestigen en prijzen te verdienen, zoals Crash Headlines en voertuigen. Een belangrijk aspect bij het verzamelen van veel Crash-dollars is om op de juiste locatie tegen het verkeer te botsen. Elke variant van de crashmodus deelt dezelfde mechanica, maar latere gebeurtenissen worden eerder afgespeeld op knooppunten, behalve met verschillende parameters. Wanneer het vereiste aantal auto's bij de crash betrokken is geweest, kan de speler zijn auto tot ontploffing brengen, schade toebrengen aan voertuigen in de buurt en kleinere auto's in buiten bereik laten vliegen.